För beställning: Skicka ett mail till oss (pltsghosthunters@gmail.com) eller ett meddelande till oss i sociala medier och berätta vad du vill beställa.

🇺🇸 K2 Emf mätareEmf mätare har blivit en riktig klassiker inom den paranormala kretsen. Det slitstarka och tåliga verktyget reagerar på elektromagnetiska fält. Ju mer den känner av, desto mer lyser den upp. Känner den inte av något alls lyser ett fast grönt sken, men så fort den känner av något börjar lamporna i andra färger också att lysa upp. Drivs med ett 9V batteri.

🇺🇸 K2 Emf mätare X3Emf mätare har blivit en riktig klassiker inom den paranormala kretsen. Det slitstarka och tåliga verktyget reagerar på elektromagnetiska fält. Ju mer den känner av, desto mer lyser den upp. Känner den inte av något alls lyser ett fast grönt sken, men så fort den känner av något börjar lamporna i andra färger också att lysa upp. Drivs med ett 9V batteri. 3 stycken.

🇸🇪 Spiritbox SB11Spiritbox SB11 är den senaste modellen av Spiritbox. Det är en premium Spiritbox och innehåller flera funktioner. Den har en inbyggd temperaturmätare samt ficklampa. Den har även ett väldigt bra ljud, så ingen högtalare behövs köpas till. Spiritbox är ett utmärkt kommunikationsverktyg för att ta kontakt med den andra sidan. Den scannar alla kanaler på AM & FM samtidigt, och när det görs uppstår det så kallade ”vita bruset” och det är via detta brus de döda tros kunna kommunicera med oss. Drivs med ett 9V batteri.

🇺🇸 ParaForce TeddyParaForce Teddy är ett perfekt trigger object och spökjägarverktyg främst för att locka fram ”child spirits”. På insidan av nallen sitter en liten mätare med en antenn som detekterar statiska energifält, antennen sträcker sig upp till huvudet på nallen. När den detekterar statistiska EM fält (när något tar på nallen eller är oerhört nära den) så går ett surrande ljud igång, samtidigt som den blinkar upp i olika färger. Ju mer den känner av något ju intensivare är ljudet, och ju fler färger lyser upp. Som mest kan fyra färger blinka. Drivs med ett 9V batteri.

🇺🇸 RempodRempod skapar ett eget 360 elektromagnetiskt fält, och om detta fält bryts indikerar verktyget direkt med ljud och ljus signaler. Drivs med ett 9V batteri.

🇺🇸 Parascope 360Parascope 360 detekterar statisk elektricitet och visar dess färdväg på LED-rören på verktyget genom att lysa upp i olika färger beroende på i vilken riktning den detekterat något. Drivs med fyra AA batterier.

🇺🇸 Steampunk 360Steampunk 360 detekterar statisk elektricitet och visar dess färdväg på LED-rören på verktyget genom att lysa upp i olika färger beroende på i vilken riktning den detekterat något. Verktyget är även utrustad med en glödlampa som fungerar som antenn och gör att verktyget känner av än mer än vanliga, klassiska Parascope. Drivs med fyra AA batterier.

🇺🇸 Electrascope Med den specialbyggda Electrascope kan du följa statiska fält runtom dig. Enheten varnar dig när den detekterat något genom att lysa upp med antingen ett rött, eller grönt sken beroende på i vilken riktning den känner av något. Verktyget fungerar utmärkt att hålla i handen och gå runt och söka med. Också Ja/Nej frågor rekommenderas att ställa vid användning av verktyget. Drivs med två AAA-batterier.

🇺🇸 Spiritbox SB7Spiritbox SB7 är ett kommunikationsverktyg som sveper genom alla kanaler på AM och FM bandet samtidigt, och när detta görs uppstår det så kallade vita bruset som den andra sidan sägs kunna kommunicera via. Ljudförstärkare ingår i priset. Drivs med tre stycken AAA-batterier.

🇺🇸 ParamidParamid är en sensor som detekterar fotsteg, upp till 4 fotsteg iväg. Den lyser upp och visar tydligt på LED-displayen både hur långt ifrån det som går framför den är, och på vilken sida det den känner av befinner sig på. Placeras på golvytor. Drivs med åtta AA-batterier.

🇺🇸 ThermascopeThermascope är en handhållen temperatur sensor med två sökare som ständigt mäter temperaturen där du befinner dig. Förändringar av temperaturen i luften visas genom att den lyser upp ett blått ljus för kyla, och ett rött ljus för värme.

🇺🇸 ParascopeDetta är den ursprungliga versionen av Parascope. Detta verktyg indikerar statisk elektricitet precis som de övriga Parascope gör, bara att den visar den statiska energins fält vertikalt, istället för 360. Med hjälp av LED-stavarna visar den i vilken riktning den känner av något genom att lysa upp dessa. Drivs med fyra AA-batterier.

🇺🇸 Rook EMF meter with soundDen nya Rook Emf meter från GhostStop upptäcker små förändringar i elektromagnetisk energifält och varnar med ljud och ljus. Mätaren är byggd för de erfarenheter riktiga spökjägare kräver för kvalitetsbevis och källspårning, den är även anpassad för att minska yttre störningar och falska avläsningar. Drivs med ett 9V batteri.

🇺🇸 BooBoddy Emf Trigger BearDenna nalle detekterar energi förändringar i rummet. När nallen är igång lyser den grönt, men så fort den känner av förändringar indikerar den genom att lysa rött. Ett rött ljus i magen innebär mycket små förändringar, rött ljus i ena tassen medelstora förändringar, och lyser båda tassarna upp så är det mycket stora förändringar. Drivs med ett 9V batteri.

🇸🇪 Paranormal Music BoxPMB är formad som en likkista och gjord i trä. Den sänder ut en ultraljudsstråle drygt fem meter och om något passerar den indikerar verktyget med ett blått blinkande ljud samtidigt som den spelar en riktigt läcker melodi. Drivs med två 9V batterier.

🇸🇪 Ouija BoardEtt äkta ouija board i trä. Tänk på att följa reglerna noggrant vid användning för att undvika att något går fel.