Spökjägarbutiken

🇸🇪 Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

🇺🇸 Leveranstid: 3-4 veckor

Fraktpris: Fri frakt på allt

Hur beställer jag? Skicka ett mail till pltsghosthunters@gmail.com eller ett meddelande till oss i sociala medier och berätta vad du vill beställa så plockar vi i ordning dina produkter och skickar iväg de till dig.

Betalningssätt: Swish

Just nu: Stor påskrea – extra låga priser på all utrustning. Gäller tom 23/4.

Spiritbox SB7 scannar alla kanaler på AM och FM bandet samtidigt vilket genererar ett ”vitt brus” och det är via detta brus som uppstår, som den andra sidan/energier sägs kunna kommunicera via. Drivs med 3 AAA-batterier.

Rempod skapar ett eget 360 elektromagnetiskt fält, om detta bryts indikerar verktyget direkt med ljud och ljus signaler. Drivs med ett 9V batteri.

PMB (Paranormal Music Box) sänder ut en ultraljudsstråle, och om något passerar speldosan kommer den börja spela en häftig melodi samt blinka med ett blått ljus. Speldosan drivs med två 9V batterier och är formad som en kista.

K2 Emf mätare är en riktig klassiker inom den paranormala kretsen. Har visat sig fungera utmärkt för att kommunicera med det paranormala/andra sidan. Mätaren reagerar på EMF dvs elektromagnetiska fält, och ju mer den känner av ju mer lyser mätaren upp. Drivs med ett 9V batteri.

Parascope 360 detekterar statisk elektricitet och visar dess färdväg på rören ovanpå. Led-rör som lyser upp i olika färger beroende på i vilken riktning den detekterat det statistiska. Drivs av fyra stycken ”AA” batterier.

Spiritbox SB11 är en premium Spiritbox som scannar alla kanaler på AM och FM bandet samtidigt vilket genererar ett ”vitt brus” och det är via detta brus som uppstår, som den andra sidan/energier sägs kunna kommunicera via. Drivs med ett 9V batteri.

ParaForce Teddybear används som trigger object och som ett paranormalt verktyg. Nallen indikerar genom att lysa upp och utge ett surrande ljud när något statiskt vidrör den. Perfekt att använda för att trigga fram ”spökbarn”. Drivs med ett 9V batteri (ingår ej) Höjd 20cm.

D-link DCS-5000L Motordriven övervakningskamera som ansluts till det trådlösa nätverket. Den inbyggda motorn gör att kameran kan vridas i höjd- och sidled. Kameran ser upp till åtta meter i totalt mörker, har rörelsesensor och kan strömma video och ljud till mobilen. Enkel att installera med D-links molntjänst.

D-link DCS-5030L Nätverksansluten övervakningskamera med inbyggd motor som gör att kameran kan vridas i både höjd- och sidled. Filmar i HD (720p). Anpassad för Mydlink Cloud-systemet. Strömmar video och ljud till mobilapp eller webbläsare i realtid. Utrustad med IR-belysning för mörkerseende (5 m) och mikrofon. Kan vid upptäckt rörelse/ljud lagra videoklipp på ett Micro-SD-kort (upp till 128 GB)

Annonser