❗️Köpvillkor

Alltid billigast

De finns de som tar överbetalt för sin utrustning, det gör inte vi. Vi vill att alla ska kunna undersöka det paranormala på egen hand och vi är inte intresserade av att bara tjäna så mycket pengar som möjligt som vissa andra i landet verkar vara. Därför ser vi till att alltid vara billigast, oavsett vad för spökjägarutrustning vi säljer. Köp din utrustning hos oss och få pengar över till annat, tillexempel resor till hemsökta platser att undersöka.

Leveranstid

Leveranstiden för spökjägarutrustning är vanligtvis 14-35 arbetsdagar (PostNord). För kamera & ljud är leveranstiden 3-12 dagar (PostNord). Hem & inrednings-artiklar 5-12 dagar (PostNord). Böcker & filmer 3-7 dagar. (PostNord).

Betalningssätt

Vi erbjuder Swish & banköverföring som betalningsmetod. PLTS Ghosthunters och Spökjägarbutiken är inte ett registrerat företag och därför sker betalning till sidans ägare privata Swish eller bankkonto.

Allmän information

Spökjägarbutiken drivs och hanteras av PLTS Ghosthunters. Vi är inte ett registrerat företag ännu och kan därför erbjuda mycket lägre priser.

Fri frakt

Oavsett vad du än köper, och oavsett hur mycket du beställer så är det alltid fri frakt i vår butik. Observera att fri frakt endast gäller inom Sverige. För beställning av utrustning utomlands, kontakta oss för ett beräknat fraktpris.

Gör din beställning

För att göra en beställning kontaktar du oss på mail (pltsghosthunters@gmail.com) eller skickar ett privat meddelande till oss på Facebook/Instagram och berättar vilka produkter du vill beställa. När betalning är genomförd gör vi i ordning din order samma dag.

Priser

Vi har billigast spökjägarutrustning i landet. Alla priser som visas är dagsaktuella och kan komma att ändras vid speciella tillfällen (såsom vid rea eller ändrade priser hos våra leverantörer).

Köpvillkor

Alla produkter vi skickar iväg granskas av oss innan vi skickar iväg de till dig, så att de funkar precis som det ska. Vi garanterar därför alltid dig att produkterna fungerar precis som de ska. När din beställning är helt genomförd går den ej att bryta. Om leveransproblem skulle uppstå och du skulle behöva vänta orimligt länge på dina produkter så har du rätt att häva köpet och få full återbetalning inom 20 dagar. Kontakta oss vid leveransförseningar. Vid mindre beställningar levereras alltid dina produkter direkt hem till dig i brevlådan och vid större beställningar hämtas det vid ditt närmaste utlämningsställe.

Nöjda kunder

Returer/Återbetalning

Vi garanterar dig alltid att de produkter vi skickar till dig fungerar precis som de ska. Vi erbjuder inte returer eller återbetalning, eftersom att vi inte är ett registrerat företag.

Leverans till andra länder

Vill du beställa produkter från oss till ett annat land? Kontakta oss isåfall på mail (pltsghosthunters@gmail.com). Fri frakt gäller endast inom Sverige.

Manual

Om produkten kräver en manual så medföljer den alltid tillsammans med din produkt i fysisk form.

Medlem

Är du medlem i PLTS Ghosthunters får du förmåner i vår butik. Inte medlem? Du kan läsa mer om vad ett medlemskap hos oss innebär och du kan ansöka om ett medlemskap hos oss via denna länk: Bli medlem i PLTS Ghosthunters.