Följ med vårt spökjägarteam och undersök det paranormala med oss under en kväll och natt. Här kan se kommande spökjakter där våra följare får möjligheten att vara med och undersöka riktigt spännande platser runtom i landet.

Platser till kommande event släpps inom kort! 

Jag vill delta! Hur gör jag?

För att du ska få följa med på något av våra event behöver vi veta vem du är, du behöver ange ditt namn samt ålder. Bifoga gärna en bild på dig och berätta lite om dig själv. Godkänner vi din förfrågan kommer du få en bekräftelse från oss samt vägbeskrivning till platsen vi skall undersöka på. Du kan skicka en förfrågan om att delta på vårat event genom att antingen skicka ett mail till pltsghosthunters@gmail.com eller skicka ett meddelande till oss på sociala medier. Är du minderårig vill vi att du har dina föräldrars tillåtelse till att delta i eventet. Det är också viktigt att du är fullt medveten om vilka risker som kan förekomma under själva spökjakten, du kan läsa mer om detta nedan.

Viktig information om våra event

Alla våra event som anordnas av oss i PLTS Ghosthunters anordnas på övergivna platser. Det finns nästan alltid hälsorisker med att besöka övergivna platser, är du känslig för torr luft och damm så bör du kanske tänka efter lite innan du hakar på ett sådant här event. Vi vill också vara tydliga med att det finns risk för att du kan skada dig om du inte är varsam med vart du sätter fötterna eller inte lyssnar på om vi varnar dig för att undvika att gå på speciella ställen i byggnader/hus där rasrisk eller andra hälsorisker förekommer. När det kommer till det paranormala finns det också alltid risk för att du kan bli oerhört påverkad på ett jobbigt sätt både psykiskt och fysiskt, därför är det också något du måste tänka igenom om du verkligen är beredd att utsätta dig själv för det. Vi kan inte garantera dig att vi enbart kommer stöta på lugna och vänliga energier under våra spökjakter, vi kan inte heller garantera dig ständig säkerhet. Är du väldigt rädd av dig och/eller under 13 år rekommenderar vi dig att inte följa med på dessa event, oavsett om du har förälder, släkting eller vän med dig. Vi vill att alla ska kunna delta på våra event så därför är det helt kostnadsfritt att delta, dock så måste alla givetvis ta sig till och från platsen på egen hand. Är det kyligt ute och du lätt blir kall av dig så rekommenderar vi dig att ta med dig varma kläder och kanske även något varmt att dricka då det inte finns någon värme tillgänglig eftersom huset/byggnaden är övergivet. Spökjakten pågår vanligtvis mellan 22-01, men du har självklart rätt att bryta om det blir för jobbigt eller om du bara inte har möjlighet att delta under hela spökjakten. Alla som deltar i spökjakten får dessutom låna en egen K2 EMF mätare att gå runt och undersöka själva med om de vill. Innan spökjakten drar igång kör vi en kort genomgång av vad som komma skall under kvällen, och efter spökjakten så har den som vill även möjlighet att köpa med sig något eget verktyg hem. Har du något annat du funderar kring våra event, så tveka inte, fråga oss direkt!

pltsghosthunters@gmail.com

Morgan Johansson