Huset som ingen vill bo i efter det tragiska mordet på 80-talet

Bilder från kvällens utredning!

Ett väldigt spännande hus att besöka, trots att vi besökt det många gånger innan. På dagarna vilar en sorgsen och deprimerande stämning över platsen, medans när mörket faller blir känslan genast väldigt obehaglig och skräckinjagande istället.

Kanske inte så konstigt med tanke på det tragiska som utspelade sig här bland den sista familjen som bodde i detta hus någonsin. Sedan mordet som ägde rum här på 80-talet har ingen velat bo i huset, och idag 2019 är huset bortom räddning. Huset syns tyvärr tydligt ifrån den stora vägen och har därför blivit väldigt utsatt för all slags vandalisering såsom sönderslagna rutor, sönderslagna möbler och klotter på nästan alla väggar.

Familjen som bodde här senast var en mor & far tillsammans med sin yngre dotter. Föräldrarna var alkoholister och var fulla konstant. Ett bråk urartade på 80-talet och slutade så illa att mannen knuffade ner kvinnan nedför trappan ner i källaren, hon dog.

Flickan omkom senare i 13-års ålder i en trafikolycka. Hennes rum är på övervåningen med vackra blommiga tapeter.

Under våra två paranormala undersökningar i detta hus har vi fått tydliga indikationer på att flickan finns kvar i huset, dock osäker på om föräldrarna också finns här. Under vår första undersökning hörde vi tydligt hur det lät som om en flicka skrek och vi fick även igenom svaret ”Mamma” på ett av våra kommunikationsverktyg.

Krävs nog en eller två utredningar till för att få svaret på den frågan. Många frågetecken kvarstår ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s