Best of spökjakt på Kohlswa Herrgård

PLTS Ghosthunters utredde Kohlswa Herrgård utanför Köping på det okända under två dygn i Mars. Det blev intensiva kvällar och nätter, med extremt mycket dokumenterat. När vi publicerade det slutgiltiga resultatet på vår film från Kohlswa kunde vi bara inte få den kortare än två timmar, då skulle vi behöva klippa bort för mycket material som vi bara måste ha med i filmen.

Men nu har vi klippt ihop det allra bästa för dig som inte har ro att kolla på en 2 timmars lång video. Förbered dig för en redigt intensiv kvart, med ständig aktivitet. Se det bästa vi lyckades fånga på Kohlswa Herrgård.

Klicka här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s