Under förra veckan meddelade vi att PLTS eventuellt skulle behöva lägga ner/pausa med det paranormala inom gruppen om den ekonomiska situationen inte blev bättre, och om vi fortsatt får för svårt med att få tillgång till platser att undersöka. Sedan jag skrev det inlägget så har jag jobbat kring flera lösningar, och väldigt många har arrangerat sig på alla möjliga sätt för att hjälpa oss, något jag inte alls hade räknat med, så över all förväntan kan vi definitivt meddela er att vi kommer att fortsätta med den paranormala inriktningen precis som tidigare, mycket tack vare er. STORT TACK!

Skrivet av PLTS

PLTS utforskar det övergivna och undersöker det hemsökta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s