Renoveringen gavs upp när sista hyresgästen tvingades vräkas

Ett renoveringsarbete påbörjades i några av lägenheterna i detta lägenhetshus nu de senaste åren, huset som ligger i en utdöende by var det en gång fullt liv i, men nu är det öde och misär i flera av lägenheterna. När den sista hyresgästen lämnade verkar det som om luften gick ur helt. Den sista hyresgästen lämnade så sent som 2018, och ska man tolka alla brev som ligger kvar överallt i hela lägenheten så slutade det hela tragiskt, med vräkning. Forfarande idag är till och med strömmen på just i denna lägenhet, klockorna tickar på för fullt i ett av köken.

Se ännu mer bilder från den utdöende byn – klicka här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s