Lilla Kullsand

För 12 år sedan köpte kommunen upp Lilla Kullsand på Norrlandet utanför Gävle. Ett vackert och unikt hus från 1895. Ett hus som så sent som på 90-talet totalrenoverades för att göras vinterbonat och fullt modernt.När kommunen köpte upp huset från ägarna som var tvungna att sälja huset pga hälskoskäl så köptes det för 2 miljoner kronor. Idag, 12 år senare står huset förfallet och helt utrivet pga mögel.Kommunen sa att man skulle göra kontor av huset, men detta blev det ingenting av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s