Försöket med att rädda den gamla skolan gavs upp

I en by utanför Borås ligger en gammal skola, en väldigt läcker sådan som byggdes redan år 1850. Den enda informationen man kan hitta om skolan, är att den byggdes just år 1850, det finns ingenting mer om den att läsa, vilket är både tråkigt men också lite spännande.

Men när vi besökte skolan såg vi att någon försökt rädda den på senare år, men senare gav upp utav okänd anledning, kanske upptäckte man att huset var i sämre skick än man förväntat sig. Byggställningar står kvar, väggar och golv är rivna. På baksidan saknas en halv vägg, som är ersatt med presenning, och vill man gå runt inne i huset får man balansera på brädor, ett felsteg vill man inte ta, för då ramlar man rakt ner i skolans gamla mörka källare.

Vill du ser mer ifrån skolan, och även från insidan, kan du se vår video ifrån huset här: Till videon!

Foto: PLTS Ghosthunters

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s