Ny video uppe ifrån Bråte Herrgård

on

För ett par dagar sedan besökte vi Bråte Herrgård. Bråte Herrgård ligger ute på den värmländska landsbygden, gården med anor från 1600-talet står och förfaller, flera byggnader på gården är redan helt raserade, och flyglarna är bortom räddning. Hoppet lever dock fortfarande för huvudbyggnaden, men ägarna, som är ett gammalt läkarpar har inte tillräckligt med pengar för att renovera upp byggnaden, och kommunen kan inte hjälpa till med de resurser som krävs. Se mera bilder ifrån gården i vår senaste video på kanalen via denna länk: Till videon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s